Het Vlinderhuis
De Poort van IJsselstein

About

Story


De plek waar jij je magie mag vergroten!
Gefeliciteerd je mag vlinderen, je hebt hard gewerkt en je bent persoonlijk en innerlijk gegroeid je ben klaar voor jouw nex step je eigen plekkje.

In het Vlinder Doorstroom Huis kun je wennen aan het op jezelf wonen waar je op jouw tempo steeds meer eigen ruimte gaat innemen. Eerst nog voorzichtig proeven aan een nieuwe situatie onderbegeleiding van je mentor kun je al een dag weekend of week proef wonen. Wat we in een later stadium gaan uitbreiden naar een week en weken. Alles op jouw tempo zodat het voor jouw passend en veilig voelt.

Experience


Een hele ervaring waarin nu dat wat eerst onmogelijk leek nu werkelijk gaat gebeuren. En dat heb je helemaal zelf gedaan! Wij zijn trots op jouw!

Wat vertellen zij!

Deel hier jouw ervarinng met ons.

Portfolio

De Poort van IJsselstein

De studio's

In het huis heb jij je eigen kamer- studio
De studio's worden basic ingericht waar je je eigen sfeer aan mag geven zodat jij je helemaal thuis voelt. Als meubels assecoires etc. Gewoon je eigen dingen waar jij blij van wordt.

Je krijgt een tijdelijke eigen kamer tot het moment dat je je laatste stap gaat nemen en je echt helemaal op jezelf gaat wonen. Je mag hier blijven tot het voor jou helemaal oke voelt om die laatste stap te zetten hoe lang jij daar voor nodig hebt is ook aan jou. Wij willen dat je je helemaal vertrouwt voelt met die keuze. We laten je dan nog niet helemaal los want je kunt altijd met ons contacten via jou netwerk, of door ons een berichtje te sturen.

Veilig los laten
We gooien jou niet meteen in het diepe dit zullen we langzaam afbouwen door zo af en toe een afspraak te maken met elkaar. Zodat jij je steeds zekerder gaat voelen om het voortaan alleen te doen.

Indeling van het huis.

De studio's zijn gelegen op de 1ste en de 2de verdieping. In het huis is een gezamelijke badkamer en toilet op de 1ste verdieping. Op de begane grond is een gezamelijk keukentje toilet en zijn er nog 3 kamers die als gezamelijke ruimte in gebruik genomen mogen worden als een game kamer een tuin kamer waar je lekker kan chillen en een kamer waar je samen met je begeleider kunt zijn. In de kelder is er een meditatie stilte kamer gerealiseerd wanneer je even met jezelf kunt mediteren of samen met de anderen. Ook de tuin is voor gezamelijk gebruik.

In het pand naast het huis is de living van de surrogaat ouders. Waar je de mogelijkheid hebt om gezamelijk de avond door te brengen, gezamelijk het avondmaal nuttigen, maar het is ook mogelijk wanneer je de behoefte hebt om iets voor jezelf te maken in de kangaroewoning die op je kamer op te eten.

Let's work together

Do you have any questions?

 
 
 
 

Get in touch


Paragraphs are the main building blocks of web pages. To change what this one says, just double-click here or hit Edit text. You can change the style here, too.

Connect with me