Healing Circle

Onze Services

 Healing Circle.

 Healing....


Healing is het proces waar we doorheen gaan wanneer er situaties zijn geweest die je hebben geraakt, waardoor je uit balans bent geraakt, waardoor je emoties heb opgeslagen die vast zijn gaan zitten in je lichaam, en waar je bewust of onbewust last van hebt, je niet lekker in je vel zit of het gevoel hebt dat je vast loopt.
Een healing periode is een gezingsperiode waarin het lichaam zelf stoffen aanmaakt om zichzelf te herstellen.
Wij mogen daarbij inzichten krijgen in;


 • Waar ging het "fout" of eigenlijk, waar ging het niet zoals verwacht waar we zelf dan weer een oordeel opleggen in, wat het is of had moeten zijn omdat we niet anders gewend zijn om vanuit die invalshoek het te bekijken.
  En we mogen dat nu anders gaan bekijken zonder een oordeel klaar te hebben.
 • Wat was mijn aandeel hierin, en hoe kan het anders, hoe kan ik het anders doen, zodat je wel het resultaat krijgt wat je had verwacht of gehoopt.


Zo'n healing moment noemen we processen omdat je hier doorheen moet en je er niet omheen kunt gaan, je moet letterlijk door het stof heen om je tafel op te poetsen. Dit zorgt voor een opschoning in je systeem, waardoor er weer ruimte komt voor ontspanning. Trillingsfrequenties van de healing die je ontvangt vinden hun weg in ons lichaam en kalmeren je innerlijk systeem zowel fysiek mentaal emotioneel als psychisch en brengen alles weer in balans.


     Positieve effecten zijn:

 • vermindering van pijn / gewrichtspijnen
 • maakt spieren los
 • meer in contact met je eigen gevoelens, emotie, kracht en intuïtie
 • activeren en ondersteunen van het zelf genezend vermogen
 • lichamelijke en geestelijke ontspanning, wat zorgt voor meer harmonie in denken en voelen.
 • meer balans op energieniveau
 • het helen van blokkades in aura, chakra's en de ziel.

De Gong spreekt de taal van de ziel!

Naast de Gong kunnen er meerdere klankinstrumenten samen met de Gong ingezet worden zoals klankschalen Sjamanendrum en Oceandrum Koshi rainstick belletjes etc. tijdens  Klankreizen.

Wat is Sound Healing?Sound Healing is een geluidstherapie die trillingen en frequenties van klanken gebruikt om hersengolven te synchroniseren.
Dit zorgt voor een diep gevoel van ontspanning die de trillingsfrequenties in ons lichaam kalmeren.
Die frequenties werken bovendien door tot in ons celgeheugen, wat ervoor zorgt dat alles wat zich aan trauma's, blokkades of bepaalde pijnstukken in ons systeem bevindt, losgetrild wordt om vervolgens getransformeerd te mogen worden.

Vormen van healing

Gongbad


De ontvanger wordt gedragen door de geluiden en trillingen van de Gong.
Het is een diepe, voortdurende massage van geluid en trilling, waardoor het lichaam, de geest en de ziel de hoogst mogelijke resonantie bereiken.

Gongs hebben een ongelooflijke manier om tijd en plaats te veranderen, iets wat je zelf kunt ervaren wanneer je de klanken hoort.


Waar de Gong zoal bij kan helpen:
- veranderen van overtuigingen en oude patronen
- verminderen van stress en angst
- raakt het lichaam op cellulair niveau
- verlaagt de hartslag en ademhaling
- verminderd ontstekingen
- reduceert piekeren
- verandering van bewustzijnstoestand
- verbetert focus en duidelijkheid


Gongs worden al lang erkend vanwege hun krachtige vermogen om negatieve energie te zuiveren en sterke trillingen te creëren, zowel in een ruimte als in ons energetische systeem. Veel beoefenaars en ontvangers zijn getuige geweest van hoe de Gong een individu, of zichzelf, kunnen vrijwaren van negativiteit en chaos. Hoe onregelmatigheid en weerstand worden verwijderd en het hele systeem wordt hersteld tot een staat van harmonie.


Diverse soorten van healing

About

Meditatieve healing Cirkel!

Een Meditatieve Healing Circle, is een combinatie van meditatie en healing d.m.v. bijvoorbeeld mantra's chanten, geleide meditatie, en klank ondersteuning.

Je wordt begeleid naar een transcendente staat van zijn zodat je optimaal van de healing kunt profiteren.

Wat zijn Mantra's


Mantra’s worden gezien als het medicijn voor de ziel. Deze korte gezongen zinnen of gedichten in het Sanskriet, een eeuwenoude Indiase taal, brengen ons in connectie met ons innerlijk en de wereld om ons heen. Mantra’s staan erom bekend dat zij een helend, rustgevend en verruimend karakter hebben. Ze kunnen diep in je systeem resoneren en rust, positiviteit of inspiratie geven.


Gayatri mantra

Gayatri mutra is een van de oudste mantra’s ter wereld. Het woord Gayatri betekent ritme en bescherming. Het zingen van de Gayatri Mantra beïnvloedt het fysieke lichaam, zuivert het emotionele lichaam en brengt je bij je hartsgevoel. Het is een mantra voor vrede, wijsheid, licht en vertrouwen.


De tekst;

Om bhur bhuvah svah
tat savitur varenyam
bhargo devasya dhimahi
dhiyo yonah
prachodayat


In het Nederlands:

’We mediteren op de onvergankelijke glorie van de hogere God,
hij is in het hart van de aarde,
in het leven van de lucht en in de ziel van mens, dier en natuur,
opdat hij onze geest stimuleert en verlicht.’’

Sjamanistische Trans Healing Circle


Ga mee op reis in de magische wereld van de Drum
En laat je mee voeren naar delen die jou nieuwe inzichten geven op je situatie en ontvang de helende energieën van de Spirits in de Drum. Spirits van bijvoorbeeld het Paard de Geit of de Haai en de Zeester Spirits van de Wilg.


De Haai staat voor Geestelijke Transformatie, helpt je strijdvaardig te zijn, psychische vermogens te ontwikkelen, en om onmogelijke taken te overwinnen.
De Zeester staat bekend met zijn eigenschap zijn eigen ledematen te kunnen regenereren, wat refereert aan de eigenschap om jezelf te vernieuwen en een ander en beter persoon te zijn zoals je bedoelt was te zijn. Regeneratie vernieuwing zelfvoorziening zijn gerelateerd aan de zeester. Het leert je jezelf te helen met het verstrijken van de tijd.

Is symbool voor de zintuigelijke gevoelens en hoe je die kunt inzetten om ervaringen op te doen als bron van kennis.

De Wilg is een hele emotionele boom, sierlijk en hecht veel belang bij harmonisch contact. Weet de schoonheid van de ander goed te waarderen en vraagt van jou het zelfde. De wilg heeft een groot inzicht in alle aspecten van het leven.

De wilg is een soort moeder een ijdele moeder, maar wel een waar je trots op kunt zijn.
De Geit laat je weten dat dit de tijd is om een nieuwe klim te beginnen en nieuwe uitdagingen aan te gaan.

Neem je tijd en zet je koers uit. Wellicht is het nu de tijd om je uit te strekken uit te reiken naar grotere hoogtes. 

Vertrouwen dat je altijd landt op je voeten, vertrouwen in jezelf en je kunnen.

Het Paard staat voor vrijheid snelheid en kracht. Het Paard helpt je, je doelen te bereiken en je eigen innerlijke kracht te ontdekken zodat je die bewust verder kan ontwikkelen, zodat we ten volle ons leven kunnen leven. Het Paard vebind je met je eigen natuurlijke omgeving waardoor het je helpt om in harmonie te kunnen leven met de wereld om je heen.

Het Paard herinnert je eraan je eigen pad te volgen, en je niet te laten tegenhouden door meningen van anderen.

Hoe we vanuit onze eigen kracht en energie, doelen te bereiken en dromen waar te maken.

Neem je eigen beslissingen zegt het Paard!


Dolfijnen Healing Circle

Laat je meenemen door de energie van de dolfijn!

Dolfijn nodigt je uit om weer tijd te maken om te gaan spelen met de mensen om je heen. Beweging, spelen, lachen, vreugde en plezier is de beste manier om stress te verlichten en om ons weer als een kind te laten voelen. Zorgeloos energiek en nieuwsgierig.
Het is tijd om weer tijd voor jezelf en de mensen om je heen te maken op een leuke en speelse plezierige manier.


DOLFIJNEN AVOND MET MEDITATIE, INWIJDING EN HEALING


Dolfijnen helpen je te verbinden met de natuur, maar ook met je innerlijke vreugde, wijsheid en bron van zelfliefde en zelfacceptatie. Ze helpen je bij het openen en genezen van het hartchakra. Ze helpen je ook groeien in je bewustzijn.


Dolfijnen inwijding

Dolfijn Reiki is een Reiki methode die is ontwikkeld door Marc Scott in zijn werk met Dolfijnen. Voor de inwijding is het niet nodig dat je Reiki hebt. Iedereen kan de dolfijnen inwijding (de energie) ontvangen. Via een Dolfijn Reiki inwijding kun je contact maken met de Dolfijnen en zelf hun speelsheid en liefde ervaren.

De Dolfijneninwijding bestaat uit:

 • Een meditatie die je helpt de inwijding binnen te halen;
  deze meditatie helpt je, verbinding te maken met de dolfijnen, zo vaak als je wilt
 • Een healing
 • Documentatie waarin alles wordt uitgelegd zodat je de dolfijnen inwijding zelf ook kunt doorgeven
 • Een certificaat

Transcendente Meditatie Circle

Transcendente Meditatie is een techniek om lichaam en geest op te laden en een helderdere, positievere gemoedstoestand te creëren. Het is eenvoudig, natuurlijk en moeiteloos.


Transcendente Meditatie, gebruikt de aard van de geest om gemakkelijk en moeiteloos het denken te overstijgen – te transcenderen.

Wanneer mensen Transcendente Meditatie ondergaan, zijn ze vaak verbaasd over hoe gemakkelijk het is om met de eerste meditatie te beginnen en hoeveel er bereikt wordt zonder inspanning .

Het is echt een moeiteloze techniek - je hoeft niet te proberen de geest te beheersen, gedachten te volgen of je aandacht erop te richten.


Transcendente Meditatie is een effectief tegengif tegen stress en angst, en een krachtige methode om je creatieve en cognitieve capaciteit te vergroten. Mensen beschrijven vaak diepgaande veranderingen, waaronder een verbeterde gezondheid, meer helderheid van geest en betere rust."Transcendente Meditatie geeft me een eiland van rust
te midden van zoveel turbulentie"

Ceremonies & Sharing circles


Helende cirkels in de vorm van vrouwen cirkels, sharing cirkels, mannen cirkels, Ceremonies als cacao & innerlijk kind.


Het werkt helend en bevrijdend wanneer je samen kunt delen in een veilige setting waarin je gedragen en gesteund kunt voelen. Waar je gehoord en gezien wordt en niet alleen bent. De kracht van helen zit in de verbinding met de ander en met jezelf met de cacao met het kind in jou of op welke manier we ook verbinding maken met dat stukje in onszelf waarin we op dat moment niet alleen staan maar gedragen door de groep.... weten waar jij doorheen gaat.


Delen is helen
Praten is ver-laten.


Soms in gemengde groepen waarin de balans tussen man en vrouw aanwezig is. Soms in een veilige bedding van enkel vrouwen of mannen onder elkaar waarin je je niet hoeft te schamen voor wat jij ervaart.

Agenda voor de komende maandenmaart...     29e '24

april ....       26e '24

mei ...         31e '24

juni ...         28e '24

juli ...          26e '24

augustus 30e '24

Agenda Healing Circle's* juli ....................   28ste '23

* augustus........  25ste '23

* september....  29ste '23

* oktober ..........   27ste '23

* november....    24ste '23

* december.....   29ste '23

Visit Us

Adres
"De Oase".
Benschopperweg 342

3401 BZ IJsselstein

Elke laatste vrijdagavond van de maand
19:15 - 21:30 uur