Het Vlinderhuis

Mensen inspireren/motiveren
om de zin en hun doel van het leven terug te vinden.Het vlinderhuis brengt mensen samen

 

Binnen het vlinderhuis zijn diverse organisaties gehuisvest.
Het is een overkoepelend orgaan waar diensten aangeboden wordt voor persoonlijke ontwikkeling, bewustwording en healing.
Gericht op:  gezondheid, welzijn en sociale aspecten.

Het is in de bloei van het nieuwe leven en wordt door de komende jaren vorm gegeven.

 Pijlers die nu al zichtbaar zijn:

Ruimte voor een platform voor innerlijke groei
Binnen het platform wordt aangeboden:

  • Inloop Café
  • Stilte wandeling
  • Bewustzijnscafé
  •  Healing Circle d.m.v. klankreis.
  • Ruimte voor vrijgevestigde praktijken, die werken onder de paraplu van Het Platform & Praktijken die in lijn liggen van wat er binnen Het Vlinderhuis geboden wordt.


Onze geschiedenis

There is a place where you can be yourself
It's a place where you can free yourself.

It's not so far away! Come with me.....


Alle facetten binnen Het Vlinderhuis zijn er op gericht om de medemens te begeleiden op hun zoektocht naar zichzelf. En een helingproces op gang brengen voor meer Balans en Innerlijke rust naar Persoonlijke groei.
Het aanreiken van tools die ingezet kunnen worden voor Persoonlijke Ontwikkeling, Heling en Bewustwording.
De mogelijkheid wordt geboden om samen te komen en kennis, wijsheid, ontdekkingen, en ervaringen te delen met elkaar in:  live bijeenkomsten in Het Bewustzijnscafé, tijdens de Stilte Wandelingen en/of de Meditatieve healing cirkels die gegeven worden. 

2014

2016

2019

2023

September 2014 was de start van de eigen onderneming in een coachpraktijk voor kinderen en hun ouders. Wat al snel verbreed werd naar coach trajecten en workshops voor elke leeftijd. Gestart onder de naam: Coachpraktijk-Vlinders.

Transformatie binnen het aanbod van coachpraktijk-vlinders. We richten ons nu ook op het lichamelijke deel en brengen balans in het stukje inzicht, het weten en bewust worden. Samen met het in balans brengen van wat er zich vanbinnen afspeelt.

Totale transformatie van de vestiging Coachpraktijk-Vlinders naar De Vlindervalei

Opbouw van Het Vlinderhuis
Het Vlinderhuis is deel van het gehele project wat vanuit hier mag ontstaan en wat in de komende jaren zal uitbreiden.

Onze medewerkers

Marlon Schalkwijk

Eigenaar, Organisator, Creator

Intuïtief LifeCoach, Atlantis Therapeute, Transformatie Healing.


Hallo ik ben Marlon Schalkwijk,

Waar nu mijn kracht ligt, lagen vroeger al mijn angsten, overtuigingen en gedachtepatronen. Ze overschaduwden mijn werkelijke kracht, ik durfde er niet meer in te geloven en was mijn zelfvertrouwen volkomen kwijt. Afgedwaald van mezelf... tekens van het leven hadden me beschadigd in wie ik werkelijk was.
Door een ingrijpende gebeurtenis, het overlijden van mijn vader, kreeg ik mijn wake-up call. Hij heeft vanaf dat moment me vanuit het universum de weg gewezen in welke wegen ik mocht gaan, waar ik terecht kon voor hulp bij al mijn processen. En was hij nu mijn mentor in welke beslissingen ik mocht nemen. Dit heeft mijn hele leven veranderd en ben ik een helende reis naar mezelf begonnen.

Volgde ik diverse opleidingen en cursussen, zowel voor de praktijk, als voor mijn zelfontwikkeling en groei wat me steeds meer bij mijn essentie van het leven bracht. Wat ik nu weer kan toepassen in mijn praktijk om cliënten te begeleiden in hun eigen helende reis naar zichzelf.


Lees meer

Caroline van de Bunt

Mentor binnen het Platform voor Innerlijke Groei en Bewustwording.

Integraal Leefstijl- en Vitaliteitscoach (in opleiding)Marja de Bruin

Mentor binnen het Platform voor Innerlijke Groei en Bewustwording. 
Reiki Master, Kundalini Master, Stress Counselor, Energetisch Dieren Therapeute.


Hallo ik ben Marja de Bruin,

Al vanaf jonge leeftijd ben ik geïnteresseerd in spiritualiteit en gezondheid.
Op spirituele beurzen werd me meermaals gezegd dat ik "helende handen" heb en dat ik daar misschien iets mee kon doen. Pas in 2001 kwam ik in contact met Reiki en het jaar daarop kreeg ik mijn inwijding in Reiki I.
Acht Jaar later heb ik Reiki II gedaan en sinds 2012 ben ik gecertificeerd Reiki Master en sinds 2019 ook Kundalini Reiki Master.

In mijn jeugd liepen ziekte en medicijnen als een rode draad door mijn leven. Na mijn Reiki I inwijding als Reiki beoefenaar, werd ik me er van bewust dat er een andere manier moest zijn dan medicijnen. Dat ziekte een oorzaak heeft en door, maar medicijnen te slikken werd de oorzaak niet weggenomen. Door mijn spirituele groei, kreeg ik steeds meer het besef, waar ziekte nu eigenlijk vandaan kwam en bleek uiteindelijk dat ik zelfs in staat was om ook zonder medicijnen te leven.


Lees meer